torek, 05. april 2022

Nakupovanje je slajše, če.. (predstavitev ekipe) part I

𝟖𝟗% 𝐨𝐝𝐬𝐭𝐨𝐭𝐤𝐨𝐯 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢 𝐛𝐨 𝐫𝐚𝐣𝐞 𝐨𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥 𝐧𝐚𝐤𝐮𝐩 𝐩𝐫𝐢 𝐨𝐬𝐞𝐛𝐢, 𝐬 𝐤𝐚𝐭𝐞𝐫𝐨 𝐢𝐦𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐨𝐛𝐧𝐞 𝐳𝐧𝐚č𝐚𝐣𝐬𝐤𝐞 𝐥𝐚𝐬𝐭𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢.
Si tudi ti med tistimi, ki zaupa človeku šele takrat, ko ga spozna? Še posebej, kadar je govora o tvojem dojenčku in prevoznem sredstvu zanj?
Nakup otroškega vozička ni mačji kašelj. Niti za tiste, ki rečejo, da na splošno neradi komplicirajo. Ker dejansko niti ne gre za kompliciranje, ampak za selekcijo tistih vozičkov, ki ne bodo prišli v poštev.
Si vedela, da večina bodočih mamic izve, kakšen voziček si želi šele po tem, ko to skomunicira s prodajalcem? In zato mora prodajalec razumeti stranko, se vživeti v njen življenjski stil in izluščiti bistvo. Za to pa, seveda, mora imeti določeno znanje, razumevanje in aktivno poslušanje. Pomaga pa tudi, če se s stranko ujame tudi značajsko.
Danes predstavljamo dve izjemni ženski, Mojco in Polono, prodajni svetovalki v Juniorju. S katero se karakterno bolj poistovetiš? 👇
»Nikoli ne bi stranki ponudila nekaj, če vidim, da ji to ne bo koristilo. » začne Polona svoj stavek, »moje srce ne bi mirno spalo ponoči. » Polona je iskrena duša, navdušena športnica, zaprisežena občudovalka narave. Njene stranke so večinoma ljubitelji hribov, aktivni ljudje, ki iščejo vzdržljiv terenski voziček.
Roan je njena strast, ker je praktičen in nekičast, kot sama rada pravi. In med vsemi ji je najbolj všeč v tej barvi, ker jo spominja na naravo: ➡tukaj odkrij, v kateri barvi »Veliko Bloomov srečujem v gorah, včasih se kar ustavim in lastnike vprašam, kako so zadovoljni. Seveda me zanima kako se voziček obnese v praksi! In kako je zadovoljen tisti, ta najbolj pomemben uporabnik!👶« Če pa imajo lastniki še kužka zraven, pa je njeno zadovoljstvo neizmerno. Sama ima najboljšega prijatelja štirinožca Rockyja 🐶 (ki ga lahko pozdravite tudi v poslovalnici) in zato se še toliko bolj zaveda, da je pomembno imeti nezahteven voziček. »V eni roki povodec, v drugi ročaj vozička. Zato so super nožne zavore na vozičku.«
Torej, če meniš, da si sama kot Polona, karizmatična, odkrita, svojeglava, ljubiteljica narave in ne maraš zapletenih stvari, potem vabljena v ljubljansko poslovalnico. In ne, ne pričakuj, da ti bo Polona ponudila nek voziček, za katerega bo čutila, da ni zate, pa čeprav se ti bo na prvo žogo zdelo, da je zate.

»Red in disciplina, brez tega ne gre.« Mojca je ena izmed najbolj natančnih oseb, z veliko mero entuziazma do čistoče. »Seveda lahko stranka izbere voziček iz belega eko usnja. Samo naj se zaveda, da bo treba malo večkrat čez s čistilnimi robčki« pove iskreno. 😊
Mojca je naša najmlajša mamica, ki uspešno usklajuje materinstvo s kariero; malega v vrtec, potem pa bodočim staršem pomagat do sanjskega vozička. Njena navdušenost do Bloom vozičkov je bila tako velika, da je sama za svojega sončka izbrala prav ta model. »Mi skoraj živimo v tem vozičku; gozd, park, center Maribora, tlakovci, asfalt, makadam. Ful je trpežen.« Zaradi svoje natančne narave in osebnosti, ki ne dovoljuje, da bi jo nekaj neprijetno presenetilo, pa ima s seboj vedno vsaj pol hiše. In za vse to potrebuje voziček z veliko previjalno torbo in nakupovalno košaro. Na vprašanje, če bi se sedaj morala odločiti za voziček, brez razmišljanja izstreli.« Roana Bloom, definitivno.«
Če meniš, da si sama natančna, urejena, marljiva oseba z jasno zastavljenimi cilji in od svojih načel ne odstopiš, potem je Mojca tista, h kateri pridi na posvet. Ona bo tista, ki bo ocenila, če si za belo eko usnje ali raje za voziček iz črnega tekstila.

Najbrž si hitro ugotovila, da sta Polona in Mojca med seboj karakterno zelo različni.
𝐒𝐤𝐮𝐩𝐧𝐨 𝐣𝐢𝐦𝐚 𝐣𝐞: 𝐬𝐭𝐫𝐨𝐤𝐨𝐯𝐧𝐨𝐬𝐭, 𝐜𝐢𝐥𝐣, 𝐝𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐤𝐚 𝐝𝐨𝐛𝐢 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣š𝐞 𝐳𝐚 𝐬𝐯𝐨𝐣 𝐝𝐞𝐧𝐚𝐫 𝐢𝐧 𝐨𝐬𝐞𝐛𝐧𝐨 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨, 𝐤𝐨 𝐬𝐞 𝐯𝐚š𝐞 𝐨č𝐢 𝐢𝐬𝐤𝐫𝐢𝐣𝐨 𝐨𝐝 𝐯𝐞𝐬𝐞𝐥𝐣𝐚.
Pridi in nas spoznaj tudi ti!
𝗟𝗝𝗨𝗕𝗟𝗝𝗔𝗡𝗔👉BTC city, Ameriška ulica 2, hala A, vhod A9 in
𝗠𝗔𝗥𝗜𝗕𝗢𝗥👉 Ljubljanska ulica 85, Maribor-Tabor
Vpiši svoj komentar