Načini plačila

NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina JUNIOR omogoča naslednje načine plačila:


1. Plačilo po povzetju:

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu paketa. 

Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek dostavi na njegov domači naslov v Republiki Sloveniji. 

V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, vam bo pošiljko dostavila kurirska služba med 11. in 17. uro. V kolikor v tem času dostave niste dosegljivi na domačem naslovu oz. na naslovu, ki ste ga pustili za izstavitev računa, lahko ob oddaji naročila navedete drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov kjer ste dosegljivi oz. je dosegljiv nekdo, ki bi pošiljko lahko prevzel. V kolikor na naslovu za dostavo v času dostave nihče ne bo dosegljiv, kurir pusti obvestilo o pošiljki ter kje jo lahko prevzamete oz. se z njim dogovorite, kdaj naj le-to ponovno poskusi izročiti. V primeru, da paketa kupec ne prejme v dveh (2) delovnih dneh od potrditve poslanega paketa, mora to kupec sporočiti preko preko elektronske pošte info
@trgovina-junior.si.

 

2. Plačilo po predračunu na poslovni račun ponudnika:

Uporabnik se lahko odloči za plačilo na naš poslovni račun. Takoj po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku prejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR ( UPN nalog). 

Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja AR-AL NET d.o.o. v roku 5 dni po prejemu predračuna. Plačilo se lahko izvede preko svojega e-bančnega računa (npr. Klik, Bank[@]Net itd.).

V kolikor v petih (5) delovnih dneh ne prejmemo vašega plačila, vam pošljemo po e-pošti obvestilo za neplačan predračun za naročene izdelke. Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja AR-AL NET d.o.o. v roku 3 dni po prejemu tega opozorila .

V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračunava zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje  in po podanem roku se naročeni izdelki vrnejo v prodajo.

Poslovni račun, na katerega nakažete plačilo naročenoh izdelkov:

poslovni račun odprt pri Novi Ljubljanski banki d.d.: IBAN SI56 0234 2025 9690 140 

PREVZEM NAROČILA IN NAČIN PLAČILA V TRGOVINI JUNIOR, PE MARIBOR IN PE LJUBLJANA

PREVZEM NAROČILA

Spletna trgovina www.trgovina-junior.si ponuja možnost osebnega prevzema naročenih izdelkov. Ob oddaji naročila  sistem ponudi možnost izbire ene izmed poslovne enote, kjer bi naročene izdelke želeli prevzeti. S tem načinom prevzema se izognete stroškom dostave, namreč v izbrano poslovno enoto naročene izdelke dostavimo brezplačno.

Naslov za prevzem PE Ljubljana:

BTC City, dvorana A, kletna etaža, Trgovina JUNIOR, Šmartinska cesta 152,1000 Ljubljana

Naslov za prevzem PE Maribor:

Trgovina JUNIOR, Ljubljanska ulica 85,2000 Maribor


NAČINI PLAČILA V PE JUNIOR LJUBLJANA, MARIBOR

Ob prevzemu naročenega izdelka ponujamo naslednje možnosti plačila:

1. gotovinsko plačilo, 

2. plačilne kartice ( bančne, kreditne, debetne kartice),

3. Obročno plačevanje:

3.1. Diners:

*maksimalno število obrokov je 6 za minimalni  znesek 200,00€

3.2. NLB Mastercard:

* znesek 100-250 €= maksimalno število obrokov 6

*znesek 250-700€ = maksimalno število obrokov 12

* znesek 700 naprej= maksimalno število obrokov 24.

Po dostavi naročenih izdelkov v izbrano poslovno enoto kupec na svoj e-naslov prejme obvestilo o dostavi ter informacijo o možnosti prevzema.