Vizija in poslanstvo

Naša radovedna narava nas žene naprej; nič ni nastalo naključno, vse je premišljena in preverjena zgodba. Vsak artikel, ki se vključuje v prodajni asortiment, skriva v ozadju veliko konstruktivne razprave.

Poslanstvo

Opravljati delo s srcem je edino kar šteje in to je naš smisel obstoja.  Brez izjeme si vsak otrok zasluži najlepši voziček in varen avto sedež. Zavzemamo se za lepšo in boljšo prihodnost otrok, zato je naše poslanstvo v predanosti in uresničitvi le-tega.

Vizija

Verjamemo, da nas naša miselnost popelje v svet vodilnih na področju prodaje otroške opreme v Sloveniji.

 

ZAKAJ NAS IZBRATI?

  • ZNAMO POSLUŠATI

Drugi vas le slišijo, mi vas poslušamo! Brez skrbi, če imate nenavadno željo ali unikaten okus, tukaj smo, da vam ugodimo!

  • SVETUJEMO

Se vam poraja nešteto vprašanj, so vas zasule reklame in cel kup različnih ponudb? Pišite nam, obiščite nas, pokličite! Skupaj bomo izluščili bistvo. Svetujemo brezplačno, ne zavezujemo vas h nakupu.

  • DRŽIMO SE OBLJUB IN VERJAMEMO V KAKOVOST IZDELKOV

Z vami smo tudi po opravljenem nakupu. Naši vozički imajo enoletno garancijo. Tudi po poteku garancije vas ne pustimo na cedilu, pokličite nas le pogumno!

  • CENIMO USTNI DOGOVOR

Danes izdelek naročite, plačilo pa opravite šele po prispetju.

  • DOSTAVA V TRGOVINE

Izognite se stroškom dostave in artikle prevzemite v eni izmed trgovin Junior. Tja jih dostavimo brezplačno! V trgovini je možno tudi obročno plačilo.