Politika zasebnosti

Splošni pogoji poslovanja veljajo za dejavnost in storitve spletne trgovine www.trgovina-junior  v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov, veljavno zakonodajo o elektronskem poslovanju, veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov ter s priporočili TZS.

Spletno trgovino Junior upravlja podjetje AR-AL NET d.o.o., Kranjčeva ulica 22, 9220 Lendava. 

 Osebni podatki

Podjetje AR-AL NET d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik) v spletni trgovini zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov, GSM, elektronski naslov.

Navedeni osebni podatki se zbirajo in obdelujejo za namene izvedbe in dostave spletnih naročil, reševanje morebitnih težav pred in po opravljenih spletnih nakupih, analiziranje in preučevanje nakupovalnih navad, izvajanje ciljnega trženja ter izvajanje anket.

Uporabnik spletne trgovine lahko kadarkoli od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke.

Veljavnost splošnih pogojev: od 24. 5. 2018 do spremembe oziroma preklica.

 Obveščanje

Uporabnik se lahko naroči tudi na prejemanje e-novic in se od njih kadarkoli odjavi preko povezave v prejetih e-novicah ali tako, da odjavo sporoči na e-naslov info@trgovina-junior.si.

  Uporaba spletne trgovine (neregistriran ali registriran obiskovalec)

Nakup v Spletni trgovini JUNIOR je možen z ali brez registracije.

Obiskovalec spletno trgovino uporablja kot neregistriran uporabnik, pri čemer pa ima možnost se tudi registrirati.

 

Uporabnik se registrira tako, da izpolni obrazec »podatki kupca«  na jeziku  »moj račun«  s naslednjimi podatki: spol, ime, priimek, naslov, datum rojstva, e-mail, pri čemer je seznanjen tudi s splošnimi pogoji naročanja, ki jih potrdi in sprejme. Pri registraciji je možnost izbire obvestila, v primeru, če registrirani uporabnik želi biti obveščen  o posebnih akcijah in razprodajah. Uporabnik se lahko od prejemanja obvestil tudi vsak čas odjavi na način, da pošlje sporočilo z zahtevo o odjavi na info@trgovina-junior.si.

 

 

Z registracijo uporabnik pridobi dostop do profila, kjer lahko spremlja svojo zgodovino nakupov, registracija pa uporabniku koristi tudi v smislu hitrejšega ter enostavnejšega naročanja preko spletne trgovine www.trgovina-junior.si, saj uporabniku na ta način ni potrebno vedno znova vnašati podatkov o naslovu za dostavo, saj je le-ta vnešen ob registraciji v sistem. V primeru, da uporabnik želi dostavo na drug naslov, ima tekom opravljanja novega naročila tudi to opcijo. 

 

Registracija je možna samo ob posredovanju vseh obveznih podatkov in ob strinjanju splošnih pogojev uporabe spletne strani www.trgovina-junior.si Če uporabnik ne želi posredovati katerega od obveznih podatkov ali ne sprejme splošnih pogojev, ne bo mogel uspešno dokončati prijave in njegova registracija ne bo izvedena kot uspešna.

 

Po opravljeni registraciji se lahko uporabnik v svoj profil prijavi z uporabniškim imenom, ki je enak elektronskemu naslovu in geslom, ki si ga je izbral ob registraciji. Prijavi se na jeziku »prijava

 Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)


Kadarkoli dostopate na spletno stran 
www.trgovina-junior.si, se splošni, neosebni podatki ( uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije se uporabljajo za merjenje aktualnosti, obiskanosti naše spletne strani, za namene izboljšave vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji osebi.

 Podatki na straneh

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine . Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

POTRDITEV PREJEMANJA E-NOVIC

V spletni trgovini trgovina-junior.si  v upravljanju s strani podjetja AR-AL NET d.o.o., Kranjčeva ulica 22, 9220 Lendava, sledi skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. 

Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje e-novic trgovina-junior.si  o aktualnih novostih, novicah, ponudbah ter nagradnih igrah, katerih organizator je AR-AL NET d.o.o., se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke. Osebni podatki so ime in priimek ter e-pošta. Ob prijavi se ima uporabnik možnost strinjati z uporabo osebnih podatkov v naslednje namene.

Navedeni osebni podatki se zbirajo in obdelujejo za namene izvedbe in dostave spletnih naročil, reševanje morebitnih težav pred in po opravljenih spletnih nakupih, analiziranje in preučevanje nakupovalnih navad, izvajanje ciljnega trženja ter izvajanje anket.

Uporabnik spletne trgovine lahko kadarkoli od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke. Svojo zahtevo posreduje v pisni obliki na e-naslov: oddelek.trgovinajunior@gmail.com

 

 Pritožbe


Podjetje AR-AL NET d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Podjetje se po najboljših močeh trudi vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se lahko odda preko e-naslova info@trgovina-junior.si ali pisno na naslov podjetja : AR-AL NET d.o.o., Kranjčeva ulica 22, 9220 Lendava. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Podjetje si bo prizadevalo po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno. Če sporazumna rešitev spora ne bo dosežena, je za reševanje vseh sporov med podjetjem in kupcem izključno pristojno okrožno sodišče v Murski Soboti.