Ekipa Junior

Ljudje, ki živimo za svoje poslanstvo, ljudje, ki se vsak dan trudimo, da bi uresničili tudi najbolj skrite želje strank in pričarali najbolj udoben svet malčkom. Smo ekipa Junior, s predanostjo in s srcem v delu.

Mojca, strokovna svetovalka v PE Maribor: punca, ki se zelo hitro uči; znanje požira z največjo žlico, resnično je njena želja vsaki stranki ponuditi točno to, kar želi. Tudi pred objektivom se odlično znajde, kot naši občasni model, ki vsak voziček neverjetno dobro stoji ob boku. J Ste videli njene fotografije? Je mlada mamica in več kot zadovoljna uporabnica otroškega vozička Roan Bloom.

Špela, strokovna svetovalka v PE Ljubljanamlada mamica dveh prikupnih princesk, zato bo njeno svetovanje iz prve roke. In to ne samo pri izbiri popolnega otroškega vozička, ampak pri celotni opremi, ki jo mlada mamica potrebuje za svoj mali junior.   

Petra, poslovodja v PE Ljubljanaenergična mamica dvojčkov, ki točno ve, kar bodoča mamica potrebuje! Če ste mislili, da veste že vse, boste z njeno pomočjo spoznali, da temu ni tako! Izvedeli boste praktične nasvete, ki vam bodo olajšali vsak dan z vašim malčkom! J

Alja, strokovna svetovalka v PE Ljubljanaje najbolj 'sveža' članica v naši ekipi. Izredna študentka fizioterapije, ki jo najbolje opišeta besedi; ustrežljivost in prijaznost. Z veseljem se vam bo posvetila pri izbiri vozička, ki vam bo pisan na kožo, pohištva in druge opreme, ki jo potrebujete za svojega malčka.

Tjaša, študentka v PE Ljubljana: energična, pozitivna in vedno nasmejana; punca, od katere boste izvedeli čisto vse in še več, ki vas bo spraševala in spraševala, vse dokler ne boste rekli, "Točno takega sem imela v mislih!"