Postopek nakupa

1. KORAKI NAKUPA

Koraki procesa nakupa:

  • 1. korak – dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico
    Izdelek, ki ga želite kupiti dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb (»Dodaj v košarico«). Izdelki so razvrščeni po logičnem zapisu v določene kategorije, lahko pa jih poiščete tudi s pomočjo iskalnika. Z izbiro artikla in s klikom na gumb dodaj v košarico vas  sistem avtomatsko preusmeri v košarico, kjer so vidni vsi podrobnosti izdelka. Tukaj se lahko odločite, ali boste z nakupom zaključili (kliknete na blagajno) ali nadaljujete z izbiro izdelkov ( nazaj v trgovino). V kolikor se odločite za nadaljevanje – nazaj v trgovino, vas sistem preusmeri nazaj v spletno trgovino. Izdelki, ki ste jih dodali v košarico, se bodo shranili za kasnejši nakup. V košarici je pred zaključkom naročila možno popraviti izbrano količino (v okence vpišite izbrano količino ali se s pomočjo kazalcev + in- izberite poljubno količino). Sorazmerno z izbrano količino se tudi maloprodajna cena spremeni. Izdelek je možno tudi iz košarice odstraniti s klikom na gumb oblike smetnjaka.
  • 2. korak – vpis kode kupona (neobvezno polje): v primeru, da imate kodo s popustom, le-tega prepišite v okence in si s tem zmanjšate znesek vašega naročila. Kodo s popustom je možno pridobiti na več načinov; preko Facebook-a, Instagrama, spletne strani www.trgovina-junior.si, v trgovinah Junior Pe Ljubljana, Pe Maribor, promocijskih letakov, ipd.
  • 3. korak– vpis naslova za dostavo: v kolikor ste v košarici dodali izdelek/ke, ki ga/jih  želite kupiti, sledi naslednji korak, vpis naslova za dostavo. V kolikor je naslov za dostavo drugačen od naslova plačnika, prosimo to posebej navedite.
  • 4. Korak – izbira načina dostave: sistem ponuja možnost dostave z izbranim ponudnikom ali možnost osebnega prevzema v eni izmed poslovnih enot Junior ( PE Ljubljana, PE Maribor). 
  • 5. Korak – izbira plačila: s klikom označite način plačila.
  • 6. Korak – potrditev: Preden kliknete na gumb za »zaključeno«še enkrat preverite, če je znesek naročenih izdelkov pravilen. Preverite tudi točnost podatkov in naslov za dostavo. Za naročila, katere skupna teža presega 50kg, boste prejeli naknadno elektronsko sporočilo-informacijo o stroških dostave.
  • 7. korak – zaključeno: Potrdilo o uspešno o oddanem naročilu boste prejeli na vaš e-naslov.

 

1.2. Potrditev naročila

Po zaključku naročila bo kupec na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob naročilu, prejel elektronsko obvestilo o vseh podrobnostih o naročilu. Z omenjenim sporočilom je kupec seznanjen, da nas lahko v primeru kakršnihkoli vprašanj obvesti preko elektronske pošte: info@trgovina-junior.si

 

1.3. ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

1.1.3. ODSTOP OD NAKUPA

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prejema blaga podjetju pisno sporoči na kontaktni e-naslov info@trgovina-junior.si ali na uradni naslov podjetja (AR-AL NET d.o.o., Kranjčeva ulica 22, 9220 Lendava), da odstopa od pogodbe ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.