ponedeljek, 04. april 2022

"Mami, kako nastanejo dvojčki?"

𝗠𝗮𝗺𝗶, 𝗸𝗮𝗸𝗼 𝗻𝗮𝘀𝘁𝗮𝗻𝗲𝗷𝗼 𝗱𝘃𝗼𝗷č𝗸𝗶? » sem slišala, kako sinček postavi vprašaje mami v trgovini.
Kako bi vi obrazložili svojemu otroku, kako nastanejo? 🙂
Dvojčki vsekakor potrebujejo vzdržljiv voziček, takega, da ne rabiš tri dni in tri noči čitati navodila za sestavo. Rada bi ti vizualizirala nekatere dogodke, katerim se ne boš mogla izogniti, če pričakuješ dvojčke. Hvaležna boš za dober voziček.
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 #𝟭 – 𝗣𝗥𝗘𝗦𝗡𝗘𝗧𝗢 𝗢𝗭𝗞𝗔 𝗩𝗥𝗔𝗧𝗔! 🙄
Verjamem, da te vse do danes ni zanimala širina vrat: vhodnih, trgovinskih, v dvigalo, zdravniku. Ja, pa normalno, da so tako narejena, da pridem skozi z vsakim vozičkom. Nop. Z vsakim ne. Si predstavljaš, da oblečeš dva majhna bitja, ju položiš v globoko košaro, nabašeš previjalno torbo, prideš skozi svoja vhodna vrata naravnost k dvigalu in pritisneš gumb..Vrata dvigala se odprejo in šok! Voziček ne gre v dvigalo! Enak prizor je lahko v katerokoli stavbo, hišo, ordinacijo.
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 »𝟮 – 𝗘𝗗𝗘𝗡 𝗕𝗜 𝗡𝗔𝗭𝗔𝗝, 𝗗𝗥𝗨𝗚𝗜 𝗕𝗜 𝗡𝗔𝗣𝗥𝗘𝗝⬆⬇
To, da si mamica dvojčkov še ne pomeni, da sta tvoja dva karakterno tudi enaka. Najbrž ravno obratno. In ko bosta že primerna za športni del vozička, bodo njune rokice vsepovsod. Eden bi se igral s svojimi vezalkami, drugi pa bi rad pobožal kužka, ki je pravkar pritekel mimo. In če kateri od njiju ne bo off moment videl to, kar bi rad videl, bo vik in krik. Iz dvojnih pljuč! Takrat pride prav, če se športni del namešča le z enim klikom. Enega boš hitro namestila obrnjenega k sebi, drugi pa bo obrnjen, da bo opazoval okolico.
𝐃𝐨𝐠𝐨𝐝𝐞𝐤 #𝟑 - 𝐀 𝐃𝐕𝐎𝐉Č𝐊𝐈 𝐍𝐄 𝐙𝐀𝐒𝐏𝐈𝐉𝐎 𝐈𝐒𝐓𝐎Č𝐀𝐒𝐍𝐎?!😴😈
To pa bi bilo res sanjsko, ampak te moram razočarati. In ne zgolj to; lahko sta še tako zelo utrujena, bosta drug drugega toliko bodrila, da nobeden ne bo zaspal. In vsi vemo, kako smo videti, če smo nenaspani. To lahko preprosto rešiš s tem, da jima spremeniš naklon hrbtišča in naklon nožnega dela. Če imamo občutek da spimo v postelji, vedno hitreje zaspimo, a ne? 😉
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 #𝟰 – 𝗗𝗥𝗔𝗚𝗜, 𝗔𝗩𝗧𝗢 𝗕𝗢 𝗧𝗥𝗘𝗕𝗔 𝗭𝗔𝗠𝗘𝗡𝗝𝗔𝗧𝗜!🤭🚗
Kakorkoli gledaš in meriš, tvoj avto bo premajhen za vse vas. Še en nepričakovan izdatek več. Razen, če izbereš voziček, ki bo brez težav smuknil v prtljažnik tvojega Francoza. Ali Italijana.
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 #𝟲 – 𝗡𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗘𝗠𝗢 𝗩 𝗛𝗥𝗜𝗕𝗘 𝗭𝗔 𝗩𝗜𝗞𝗘𝗡𝗗. 𝗞𝗢𝗟𝗘𝗦𝗔 𝗕𝗢𝗗𝗢 𝗙𝗨Č!⛰😐
Ko pomisliš, da boš morala po hribih in klancih porivati en megalomazen voziček, te že doma mine volja. Pa tako rada si imela hribe in gore! In še na kolesa moraš biti pozorna, ne da se kje zračnica predre in ostanete nekje v bližini Triglava z gumi defektom. Morda je boljše, če izbereš voziček, ki bo kos hribom in vsem dolinam..
Z dvojčki ne bo dolgčas, z vozičkom za dvojčke Jedo pa bo pravi luksuz. Ker vse te dogodke gladko zmore! Preveri ga tukaj➡ TUKAJ
𝐈𝐧 𝐧𝐚 𝐯𝐩𝐫𝐚š𝐚𝐧𝐣𝐞, 𝐤𝐚𝐤𝐨 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐧𝐞𝐣𝐨 𝐝𝐯𝐨𝐣č𝐤𝐢, 𝐣𝐞 𝐦𝐚𝐦𝐢𝐜𝐚 𝐯 𝐭𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢 𝐝𝐚𝐥𝐚 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣š𝐢 𝐦𝐨ž𝐞𝐧 𝐨𝐝𝐠𝐨𝐯𝐨𝐫: » 𝐏𝐨𝐣𝐝𝐢 𝐚𝐭𝐢𝐣𝐚 𝐯𝐩𝐫𝐚š𝐚𝐭.«