Ekipa Junior

Ljudje, ki živimo za svoje poslanstvo, ljudje, ki se vsak dan trudimo, da bi uresničili tudi najbolj skrite želje strank in pričarali najbolj udoben svet malčkom. Smo ekipa Junior, s predanostjo in s srcem v delu.

Alojz, direktor in ustanovitelj: vsestranski človek, član, ki edini predstavlja moški spol v podjetju. In to na čelu! Ves transport je v njegovih rokah, otroške vozičke dostavi tudi sam iz tujine. Je odprtega duha, kreativec in človek s smislom za estetiko. On je kriv, da imamo najlepše vozičke v mestu! J Najbrž se boste lahko srečali z njim tudi v trgovini, kjer vas bo s toplim nasmehom tudi pozdravil in vprašal, kako poteka vaš dan.

Iris, svetovalka v PE Maribor: če boste obiskali trgovino Junior, PE Maribor, boste nedvomno srečali umirjeno profesionalko, ki ima vse pod nadzorom. Z največjim veseljem vam bo predstavila sleherni voziček do potankosti. Štajerka, ki ve kakšen je dober voziček in bere vaše misli. Z njeno pomočjo boste z  zadovoljstvom odpeljali najlepši in najboljši voziček v mestu!

Mojca, svetovalka v PE Maribor: punca, ki se zelo hitro uči; znanje požira z največjo žlico, resnično je njena želja vsaki stranki ponuditi točno to, kar želi. Tudi pred objektivom se odlično znajde, kot naši občasni model, ki vsak voziček neverjetno dobro stoji ob boku. J Ste videli njene fotografije?

Nuša, svetovalka v PE Ljubljana: visokorasla blondinka, in to netipična! Statistični podatki, delo z računalnikom obvlada na nivoju profesionalca, poleg tega pa obožuje delo z ljudmi. Ob otročičku se razneži, vsekakor pa se zelo potrudi, da bi olajšala delo staršev in praktično svetuje. In to dan za dnem, za vsako stranko, brez izjeme.

Mirjam, svetovalka v PE Ljubljana: ob prihodu v trgovino v Ljubljano vas pozdravi s širokim in toplim nasmehom. In njen smeh je čisto nalezljiv! Zelo potrpežljiva, maksimalno profesionalna, s širokim spektrom znanja. Ima oko za lepe stvari, vse njene stranke se lahko pohvalijo, da so izbrale čudovite sobice in ostalo opremo.